Vine a jugar a bàsquet

Places per a totes les Categories

Club Bàsquetbol Vallfogona

 

En cas d'accident

Si l'accident es MOLT GREU i/o hi ha perill per la vida de les persones, s'ha de trucar al telèfon d'emergències 112 perquè s'adrecin tots els mitjans necessaris, i avisar algun membre del CLUB, coordinador/a
Per la resta de casos, seguir en protocol:
  Cas Urgent
 • En cas d’urgència: S’ha d’informar a l’entrenador/a. Trucar al 93 396 66 90 i demanar assistència urgent per un accident i explicar el cas.
 • Aleshores us demanaran el número de llicència de la federació que us proporcionarà l'entrenadora o coordinador/a del club.
 • L’entrenador es posarà en contacte amb el coordinador/a que elaborarà i us facilitarà un informe d’accident, que podreu entregar a posteriori a l’asseguradora.
  Resta d'accidents
 • Si el cas no és urgent: Cal informar a l’entrenador/a, i aquest ha de demanar seguidament l’informe d’accident al coordinador/a, que us serà facilitat abans de rebre l’assistència. Trucar al 93 396 66 90 i demanar assistència no urgent
 • A partir de llavors, recordeu que us caldrà demanar autorització a la mútua per tot. Cada cop que torneu a fer visita mèdica, quan torneu a sol·licitar sessions de rehabilitació o per donar per finalitzada la recuperació.
Mitjançant el següent enllaç, podeu consultar el quadre mèdic i els centres d'assistència de la companyia asseguradora

Primers auxilis

Us facilitem la següent informació per ampliar els vostres coneixements i no pretèn ser una guia d'ús en cas d'emergéncia. Recordeu que en cas d'emergència MOLT GREU, heu de trucar al 112 i actuar d'acord amb els vostres coneixements, essent conscients de la situació.

  PRIMERS AUXILIS
 • Vídeos explicatius de Primers auxilis realitzat pel Sistema Català de la Salut de la Generalitat de CAtalunya
  DEA
 • Per tal de ser coneixedors del funcionament del sistema Desfibrilador Electrònic Automàtic (DEA) que hi ha en totes les instal·lacions esportives, hi ha un document explicatiu que pot descarregar aquí.
© CEP Vallfogona. Tots els drets reservats. | Web per Trova.es